Van klacht naar kracht!

 

Titel:  Retraites & vakanties

Trainer: Guusta Zuurbier aangevuld met gasttrainers

Groepsgrootte:  maximaal 15

Weekenden, weken en midweken om Mindfulness en yoga samen te beoefenen

Even heerlijk tot rust komen en alle aandacht op jezelf richten. In een rustige natuurrijke omgeving, kun je de dagelijkse beslommeringen loslaten en ontspannen in het dagelijks ritme van mindfulness meditatie en yoga.  In deze mini vakanties schakel je van doen naar zijn, om te genieten van het moment, het enige moment dat we hebben. Je ervaart de vruchten van rust en eenvoud en komt terug bij de stilte in jezelf.  Een leuk idee om eens vrienden of vriendinnen uit te nodigen en samen te zijn. De weken of weekenden worden gegeven op verschillende plaatsen in Nederland en Frankrijk en hebben verschillende accenten.

Wandelretraite Santiago de Salland

Wil je richting geven aan je leven? Tijdens de Santiago de Salland sta je al wandelend stil bij de vragen: waar sta ik, waar wil ik heen, wat houdt me tegen en hoe kan ik dat veranderen zodat ik mijn pad kan vervolgen.  Van 6-8 juli 2018.

Jij gaat toch ook mee?

Meer info

Mindfulness & Wellnessweekend in Friesland

Heerlijk tot rust komen op het Friese platteland in een driedaagsarrangement waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd. Mindfulness wordt afgewisseld met natuur, wellness en h(eerlijk) eten.

Meer info

Kerstretraite in Mongoolse Yurt

 

Het einde van het jaar is een uitgelezen moment voor bezinning. Wat neem ik mee naar 2019? En wat laat ik achter in 2018? In drie dagen, kun je je terug te trekken met behulp van mindfulness en yoga in een Mongoolse yurt.

Meer info

Sluit Menu