Tools for life

Inzichten krijgen waardoor puzzelstukjes op hun plek vallen

Tot jezelf komen & rust en ruimte ervaren.

Een na-traject van een jaar om met de tools steeds opnieuw de regie te nemen over je eigen leven.

Hallo mooi mens,

Het is voor jou nu écht de tijd om te veranderen, zo voelt het.
Zoals het nu gaat, kan en wil jij het niet langer.

Ben jij gemotiveerd om de regie van je leven in eigen handen te nemen? En je niet langer terug te laten houden door patronen die je hebt ontwikkeld vanuit het verleden? Dan heb ik een bijzonder aanbod voor je en help ik je graag verder. Samen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

In 10 dagen

Je krijgt

In het vervolgtraject

Praktische info

Ervaringen van mensen die jou voor gingen

De eerste kennismaking met Guusta was een open avond over mindfulness. Een oefening met een rozijn bleef mij bij, evenals de rust die ze uitstraalde. De tweede kennismaking (wederom op een open avond) was een kleine 1,5 jaar later, tijdens mijn tweede uitval. Na afloop raakte in gesprek over mijn (burn out) problemen. Problemen waarvan ik inmiddels wel wist dat ze begonnen waren in mij jeugd, maar ik had nog steeds niet de juiste weg gevonden om ze volledig een plaats te geven in mijzelf. Ze vertelde mij over de Tools for Life therapie. Iets waarvan ik nog nooit gehoord had. Naast haar verhaal raakte ook de ambiance (de yurt) mij. Heel anders dan eerdere ervaringen, in benauwde achteraf kamertjes.

De sessie van twee weken was intensief en kostte heel veel energie. Alsof het lichaam nu eindelijk alles op de juiste plaats aan het zetten was. De oefeningen en de symbolen (van beide gebruik ik enkele, ruim een jaar later, nog steeds), gaven mij rust en structuur. Na die twee weken voelde ik mij al anders, alsof ik eindelijk iets heb kunnen opruimen.

Het na traject was erg fijn. Het was een goede hulp om verder te herstellen, zowel op het werk als privé. Er was altijd ruimte voor vragen waar ik op dat moment mee zat. Het heeft mij veel geholpen. Voor het eerst sinds jaren, kan ik weer hele nachten door slapen, voel ik rust in mijn lichaam, durf ik nee te zeggen, en voor mijzelf te kiezen waar nodig. Stel je eens voor dat ik met deze review iemand kan helpen. Wat zou dat mooi zijn.

Pieter

Een jaar geleden begonnen bij Guusta voor het traject Tools for Life. Eigenlijk wist ik niet helemaal goed waar ik aan begon, maar het voelde goed en ik wist dat er wat moest veranderen in mijn leven. Na twee intensieve weken bij Guusta te zijn geweest had ik het gevoel de wereld aan te kunnen. Helaas merkte ik na een paar weken dat ik dat gevoel niet vast kon houden. Zoals Guusta het mooi zegt: ‘het leven geeft je uitdagingen om van te blijven leren’. Dit vond ik in het begin moeilijk om te begrijpen, maar nu begrijp ik dit. Het traject verliep bij mij met diepe dalen, maar de dalen werden steeds minder diep. Uiteindelijk kreeg ik het gevoel terug dat ik de hele wereld aan kan. Dit zeker door de goede begeleiding van Guusta. Ik voelde mij veilig bij haar waardoor ik mij helemaal open durfde te stellen. Dit was niet altijd makkelijk, maar door de juiste vraagstelling en niet te drukken voor een bepaald antwoord heb ik mij zelf weer ontdekt. 

K.B. uit Heino

Ik kwam bij Guusta binnen met typische burn-out klachten. Mijn klachten voldeden precies aan de symptomen hiervan. Echter zei mijn bedrijfsarts dat het eerder een bore-out was. Ik leefde namelijk mijn leven in dienst van overtuigingen die ik over het leven, anderen en mijzelf had gevormd, tijdens mijn jeugd. Zo heb ik geleerd, gezien en vooral gevoeld tijdens de “Tools for Life” therapie bij Guusta. “Nu kun jij jouw leven leiden zoals jij bedoelt bent vanuit je bron, de bron”, zei Guusta op de laatste dag van de 1-jarige therapie en zo voelt het nu ook voor mij. Mijn leven stond in dienst van anderen. Nu leef ik mijn leven en ervaar ik weer energie, ruimte en plezier. Dit vanuit stroming en verbinding, in plaats van dit gevoel te forceren. Er zat altijd wel een blokkade in de weg, namelijk onveiligheid. Ik had al diverse (alternatieve) therapieën gevolgd, maar met deze intensieve therapie is er veel verandering plaatsgevonden. Meer dan ik had durven dromen. Hartelijk dank voor je begeleiding, warmte, eerlijkheid en nabijheid Guusta. Het valt moeilijk in woorden uit te leggen wat je me gegeven hebt met deze therapie, behalve “Tools voor het leven”. Onbetaalbaar!

A.Mensink, 31 jaar

Ben jij er klaar voor om het oude los te laten, te leven in plaats van te overleven en bij je essentie te komen?
Plan dan een gratis kennismakingsgesprek met mij in.