Ontdek wie je ten diepste bent


Denk je ook wel eens: “er moet nu echt iets veranderen?”

Sta je op een kruispunt in je leven?

Ben je het contact met jezelf kwijt?

Tools for life is een traject waarin de puzzelstukjes van je leven allemaal samen komen.

Allereerst is er tijd voor jouw unieke levensverhaal in de uitgebreide intake. 

In het eerste deel van het traject (tien dagen achter elkaar twee uur per dag)  krijg je antwoord op de vragen “Wie ben ik, hoe ben ik geworden zoals ik ben, wat is de kern van mijn problemen”.
Je gaat meer energie ervaren. Ook heb je de tools om je staande te houden als het tegenzit in je leven. Je voelt je meer zelfverzekerd en weet hoe je rust en ruimte kan creëren in je hoofd.

In het tweede deel van het traject (een keer in de maand) ga je aan de slag met je nieuwe gedrag.  Je krijgt de begeleiding en de tools om je gedrag blijvend te veranderen, zodat je de persoon kan worden, die je wilt zijn.

Er zijn niet veel mensen die daadwerkelijk de stap zetten om te veranderen, terwijl ze dat wel  graag willen, waardoor alles bij het oude blijft.

Je kan dan doorgaan op de automatische piloot, zonder te genieten. Je kan onrust voelen en je lichaam gaat  mogelijk signalen afgeven dat het niet langer meer gaat. Je kunt fysieke klachten krijgen en wellicht moeite ervaren om in slaap te komen.  Dit heeft uiteraard effect op je werk en je privé situatie.

Stel je eens voor dat jij je weer energiek en blij voelt. Wat zou dat je waard zijn? Hoe zou het zijn om de regie en grip over je eigen leven te kunnen krijgen.

Het gebruiken van de tools waardoor je in komt contact met jezelf. Een jaar de tijd om te groeien. Om je nieuwe gedrag in te slijpen en patronen blijvend te veranderen. Een leven waarin je weer kunt genieten. Tools for life.

Omdat je het waard bent….

Ik neem contact op via de mail


Uitgebreide informatie over de visie : www.toolsforlife.eu

Sluit Menu