Individuele sessies

In de losse sessies kun je individueel werken aan jouw specifieke vraag.

Jij stelt een duidelijk doel voor de behandeling en daar werken we naar toe. We evalueren na vier sessies of je op koers bent of de behandeling kan worden afgesloten. Mogelijk heb je 4, 8 10, 15  of meer sessies nodig. Afhankelijk van jouw specifieke situatie, stemmen we daar op af. Het voordeel is de flexibiliteit.

Wil je een meer diepgaand traject volgen met meer continuïteit dan is het jaartraject een goede keuze. Wil je meer weten over mijn werkwijze dan kun je verder lezen. 

Ik werk veel met logosynthese. Logosynthese is een model om je waarnemingen, gedachten en gevoelens in overeenstemming te brengen met wat je in je diepste wezen bent. Willem Lammers, de ontwikkelaar van dit model, noemt dat je Essentie.

Het mensbeeld achter Logosynthese gaat er vanuit dat lijden ontstaat als je contact met deze Essentie verloren gaat, en met behulp van het model kun dat contact herstellen. Dan krijgt het leven zin, en jij krijgt weer/meer zin het leven: lijden staat niet meer in de weg.

Om dit te bereiken, werkt Logosynthese met precies geformuleerde zinnen, die blokkades in je energiesysteem oplossen. Je zoekt een thema, je werkt het uit, je zegt de zinnen en laat ze inwerken. Het resultaat is opluchting en een diepe ontspanning, hoe pijnlijk het thema ook was.