Tools for life opleiding

In deze jaaropleiding leer je mensen in tien dagen te begeleiden naar hun kern. Dit geeft je de mogelijkheid om je cliënten in een korte tijd meer zichzelf te laten worden en hun oude verhaal los te laten, zodat ze weer vrijuit kunnen leven en innerlijke rust ervaren.

Voor coaches en therapeuten die

Levenslange Tools

In onze Westerse cultuur is er weinig ruimte om te voelen. Terwijl juist hierin de sleutel ligt. De nadruk van Tools for life ligt daarom op het doorvoelen en blijven voelen, wat maakt dat je steeds dichter bij je essentie komt.

Ben jij toe aan tools die een langdurige verandering bij je cliënten teweeg brengt? Een intensieve therapie die het programma opschoont van wie mensen denken te moeten zijn.  Je ziet een persoon in 10 dagen een transformatieproces doormaken, wat levenslang effect zal hebben.

En ben jij zelf ook toe aan die verdieping in je werk als therapeut?

Ervaringen van cliënten

De sessie van twee weken was intensief en kostte heel veel energie. Alsof het lichaam nu eindelijk alles op de juiste plaats aan het zetten was. De oefeningen en de symbolen (van beide gebruik ik enkele, ruim een jaar later, nog steeds), gaven mij rust en structuur. Na die twee weken voelde ik mij al anders, alsof ik eindelijk iets heb kunnen opruimen.
Mijn leven stond in dienst van anderen. Nu leef ik mijn leven en ervaar ik weer energie, ruimte en plezier. Dit vanuit stroming en verbinding, in plaats van dit gevoel te forceren. Er zat altijd wel een blokkade in de weg, namelijk onveiligheid. Ik had al diverse (alternatieve) therapieën gevolgd, maar met deze intensieve therapie is er veel verandering plaatsgevonden. Meer dan ik had durven dromen.
Het traject verliep bij mij met diepe dalen, maar de dalen werden steeds minder diep. Uiteindelijk kreeg ik het gevoel terug dat ik de hele wereld aan kan.
Vorige slide
Volgende slide

De opzet van TFL

De Tools for Life opleiding is voor mensen die therapeut zijn of willen worden. De scholing is SKB – C-1 geaccrediteerd.

Het is een opleiding waarbij je leert in een jaar de Tools for life therapie te geven. Vaardigheden die je leert:

  • Uitvoerig kennismakingsgepsprek met het toen en nu principe
  • Tiendaagse protocol Tools Tor Life
  • Werken met geboortes
  • Het voeren van na-gesprekken.

De opleiding is transpersoonlijk van opzet en er is aandacht voor zowel psychologische processen, als voor spiritualiteit.

De opleiding bestaat uit een aantal modulen en is zowel theoretisch als ervaringsgericht goed onderbouwd. Je leert op een intensieve manier met mensen werken en krijgt als je zelf een tools for life cliënt begeleid, dagelijks supervisie.

 

Ervaringen van een student

Na de studie psychologie voelde ik me nog niet vaardig genoeg om te werken met cliënten. De opleiding tools for life was precies wat ik zocht, een combinatie van de reguliere psychologie en een stuk spiritualiteit. Door tools for life ontstaat er een diepgang die ik zocht in het werken met cliënten. Fokke Slootstra is professioneel en doorspekt met jaren ervaring. Evenals Marijke Hartman die theoretisch goed onderbouwd is.

Praktische informatie

Data 2022

Module 1: 11 en 12 februari en 11 en 12 maart, 8 en  9 april en 13 en 14 mei. 

Module 2: 13 t/m 17 juni, 20 t/m 24 juni.

Module 3: Vanaf sept. 2022: 5x 2 dagen. Data volgt nog.

Vanaf module 2 hebben mensen een jaar de tijd om 3 therapieën onder supervisie te geven voor
diplomering. Hier kun je de  kosten voor de opleiding  terugverdienen. 

Locatie

Raalte

Investering

Vanaf module 2 geef je zelf therapie wat maakt dat je een deel van je investering terug krijgt.

Module 1: € 1200
Module 2: € 1500
Module 3: € 1200

Totaal: € 3900 

Bekijk de originele website: https://toolsforlife.eu.

En de website van Fokke Slootstra en Marijke Hartman https://www.verwondering.eu oprichters van Tools for life.

Wij geven les

De opleiding wordt gegeven door Fokke Slootstra, oprichter van Tools for life in samenwerking met Guusta Zuurbier. Er wordt gewerkt in kleine groepen (maximaal acht)

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op via de hieronder staande knop.