“In zeven sessies vitaal”

Hoe is het met jouw vitaliteit en levenskracht? Hoe blijf jij in verbinding met jezelf, je gezin, je relatie of je werk als je bezig bent alle ballen in de lucht te houden? Hoe zorg jij ervoor dat je niet continu geleefd wordt door wat de omgeving van jou verwacht? Hoe voorkom je dat je overspannen raakt of er te lang in te blijven steken? Hoe creëer jij een balans tussen gezonde zelfzorg en alles wat er aan prikkels op je afkomt?

In zeven sessies vitaal is een programma voor mensen die vastlopen door stress of fysieke klachten en weer grip willen ervaren in hun leven.

IMG_20151216_102833

Zou jij graag willen leren hoe je:

  • ruimte maakt voor jezelf, zodat jij momenten hebt om op te laden?
  • rust en overzicht in je leven kan brengen en dat daardoor de hectiek en de chaos afneemt?
  • oordelen over jezelf en anderen los kan laten zodat je positiever in het leven komt te staan?
  • de juiste keuzes weet te maken die bij jou passen?
  • los kan komen van belemmerende patronen?
  • op een gezonde manier met je emoties weet om te gaan?
  • je weer in contact komt met jezelf en daardoor met je kinderen, je eventuele partner en je collega’s?
  • je vitaal en energiek voelt?

IMGP5696-1

Hoe ziet het programma eruit?

Intake: Weten waar je staat en waar je naartoe wilt.
Hoe is het met je? Uit welk gezin kom jij? Wie ben je als mens en in al jouw rollen die je vervult? Hoe ervaar je momenteel je leven? Wat is je plek en waar wil je naar toe?

Stap 1: De eerste stap naar meer energie
Hoe gaat het fysiek met jou? Waarin ben je zo overbelast of ervaar je pijn? Wat zijn energiegevers en energievreters? Wat wil je in beweging laten komen?

Stap 2: Bepaal je eigen waarde
Op welke manier bepaalt  jouw denken je leven?  Wat zijn vaste patronen en overtuigingen? Hoe wil jij leven? Wat is voor jou belangrijk?

Stap 3: Ik en mijn binnenwereld; kom in contact met jezelf
Hoe gaat het emotioneel met jou? Hoeveel aandacht geef jij werkelijk aan jezelf? Kan je goed omgaan met je emoties: slik je ze in, stop je ze weg of word je erdoor overspoeld? Hoe emotioneel gezond ben je?

Stap 4: Grenzen : ik en de ander
Hoe sta je in contact met de ander? Wat gebeurt er met je als je in contact treedt met de ander? Cijfer je jezelf weg? Geef je heel goed je grens aan?  Welke overtuigingen belemmeren jou om dát leven te leiden dat jij wenst?

Stap 5: Mijn innerlijke criticus en mijn innerlijke helper

Stap 6: Accepteren wie ik ben

Stap 7: Met vertrouwen verder!
Hoe gaat het ECHT met jou? Waar haal jij kracht uit? Wat is voor jou de zin van het leven? Hoe geef jij wat je echt belangrijk vindt, vorm in jouw leven?

 

unnamed[2] (3)

Hoe werkt het programma?
De sessies vinden vijf weken achter elkaar plaats in een bos in Overijssel gedurende ongeveer een uur. We gaan de natuur in om daadwerkelijk in beweging te komen. De symboliek van de natuur gebruiken we als spiegel voor jouw patronen, gedrag, gevoelens en ervaringen. De natuur verrijkt je innerlijk proces alleen al door buiten te zijn. Tussen de bijeenkomsten door krijg je een werkboek met informatie en oefeningen die werken als verdieping.

IMGP8741

 

Wat is je financiële bijdrage:
In het voorjaar zal dit programma weer van start gaan en bedraagt €997,- incl btw ( 1600 euro voor organisaties en bedrijven).

Let op: Het programma wordt vooralsnog individueel gegeven. Ook een kleine groep behoort tot de mogelijkheden en dan kunnen er maximaal 4 deelnemers meedoen.

 

Is dit echt iets voor jou?  Vraag dan een intake gesprek aan. Dit kan je aanvragen via info@guustazuurbier.nl of vul het contactformulier hiernaast in.  We onderzoeken dan samen of dit programma bij je past.

In zeven sessies vitaal is in Italië ontwikkeld door vijf wandelcoaches te weten (vlnr) Cecile Kuipers, Elise Lagarde, Guusta Zuurbier, Annemarie van Doorn en Nicoline Valkenburgh.

11150204_797216673689574_2603081199621588441_n[3]

A