Compassietraining

Compassietraining

Vervolgtraining  “leven met hart en ziel”

Leven met hart en ziel, wie wil dat niet? Beoefening van compassie zorgt voor een goede relatie met onszelf en voor een grotere openheid en groter mededogen naar anderen toe.

In deze training ervaar je dat Mindfulness veel meer is dan een meditatietechniek die diepgaande medische en psychische voordelen kan opleveren. Het is ook een manier van leven die de vriendelijke en liefdevolle heelheid onthult, die zich in de kern van ons wezen bevindt, zelfs in moeilijke tijden.

Deze achtweekse vervolgtraining geeft je de mogelijkheid om te ervaren dat je jezelf door het oefenen van compassie kunt bevrijden van die eeuwige vraag of je wel goed genoeg bent. Je onderzoekt de achtergronden en de functies van twijfelen over jezelf en zelfkritiek. Bovenal gaan we oefenen op een houding van zelfcompassie: niet-oordelend, ruimhartig, verbonden met anderen.

De compassietraining is voor degene die zichzelf nader willen onderzoeken en die toe willen naar een milde vriendelijke houding ten opzichte van zichzelf en anderen. De training is bedoeld voor mensen die de 8 weekse basistraining in Mindfulness hebben gevolgd of ruime ervaring hebben met meditatie

Aanvullende informatie

8 Hoofdstukken

Van 19.30 tot 21.30 uur

Mongoolse Yurt te Den Nul

De investering bedraagt € 285,-

Guusta Zuurbier 

MP3 bestanden en werkboek