JdJ_4480-1x1zwPsycholoog Deventer

Psycholoog Deventer: mijn naam is Guusta Zuurbier. Sinds 2009 heb ik een eigen praktijk voor therapie en training. Ik vind het geweldig om mensen te begeleiden in een traject van persoonlijke groei. Het is een groot voorrecht om iemand te zien groeien en stappen te zien zetten. Uit eigen ervaring weet ik als geen ander dat er soms dingen gebeuren in je leven die je omvergooien of op scherp zetten. Dit is pijnlijk en brengt je uit evenwicht. Je realiseert je dat je hulp nodig hebt om je innerlijke rust te hervinden. Als psycholoog begeleid in je graag op de weg naar meer rust, ruimte en vertrouwen.

Individuele behandelingen

Je kunt bij mij terecht voor individuele behandeling als je je herkent in de volgende klachten:

  • chronische spanningsklachten (burn-out)
  • angst en/of paniekklachten
  • depressie
  • onverwerkte trauma’s
  • relatieproblemen
  • faalangst
  • overspoeld worden door emoties bij hooggevoeligheid
  • weinig zelfvertrouwen.

Tijdens elk van deze behandelingen werken wij er samen naar toe om van jouw klacht een kracht te maken.

Trajecten

Naast individuele behandelingen kun je bij mij ook terecht voor één van de volgende trajecten:

Losse sessies

Als je psychische en/of lichamelijke klachten ervaart, kun je met behulp van individuele sessies er weer bovenop komen. Hoeveel sessies er nodig zijn, bepalen we in overleg.
Maatwerk is mogelijk.
Contact opnemen

Stap in de kracht van jezelf

In vijf maanden vitaal.In een groepstraject van vijf maanden gaan we de natuur in. Hier krijg je antwoorden op de vraag hoe je meer energie tot je beschikking krijgt en je vitaler voelt op alle vlakken in je leven.
Meer informatie

Tools for life

Liefdevol jezelf aanvaarden in wie je ten diepste bent.

In een diepgaand individueel jaartraject, krijg je zicht op wie je bent, hoe je geworden bent, zoals je bent en hoe je werkelijk bedoeld bent. Dit geeft je de mogelijkheid om meer te leven vanuit een gemak, zonder te strijden. Oftewel leven vanuit vrijheid.
Meer informatie

Contact opnemen

Wil jij van jou klacht een kracht maken en ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis orientatiegesprek. Bel 06-36145090 of vul het contactformulier in.