“Van klacht naar kracht”
Voor wie?

Als expert in trauma- en stress gerelateerde klachten begeleid ik je graag bij het loslaten van ballast die je in het dagelijks leven tegenhoudt om al je mogelijkheden te gebruiken.
Vaak uit dit zich in een knoop in je maag, onrust, overmatig eten, roken of drinken, verkramping in je lichaam of een gevoel van eenzaamheid.

Je zet tijdens de behandeling  vijf stappen op weg naar meer rust, ruimte en vertrouwen.

  1. Verlangen: Je wilt graag dat je leven anders wordt. Je bent bereid om naar jezelf te kijken en je spreekt zo concreet mogelijk je verlangens uit voor de toekomst.
  2. Verkennen : Je onderzoekt waar je tegenaan loopt, waar zit het vast. Welke factoren spelen een rol, wat voel je, wat denk je, wat ervaar je en hoe gedraag je je. Je onderzoekt jouw hulpbronnen en ook je belemmeringen en blokkades.
  3. Verdiepen : Maak je vrij van belemmeringen die jou in de weg staan om vanuit ruimte en rust te leven.
  4. Veranderen: Oefen je nieuwe gedrag, laat je zien en horen in wie jij wilt zijn in een leven waar je kiest voor rust en ruimte in je leven. Voor jezelf en voor de buitenwereld.
  5. Verankeren: Je oude gedrag wordt meer en meer vervangen door je nieuwe gedrag. Je bent goed op weg naar een leven met rust en ruimte.  Jij hebt de regie in hoe jij reageert op situaties.

Je kunt bij mij terecht voor de volgende trajecten:

Losse sessies
Als je psychische en/of lichamelijke klachten ervaart, ga je ontdekken wat de kern is van je klachten en hoe je het om kunt draaien. Hoeveel sessies er nodig zijn, bepalen we in overleg.
Maatwerk is mogelijk. Uiteraard kun je ook sessies gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen in wie je bent en je levensmissie.
Contact opnemen

” Nu durf ik weer alleen de straat op en de winkels in. Het gaat weer volautomatisch net als voorheen. Ik ben blij dat ik me weer vrijer voel en kan vertrouwen op mijn lichaam”.Mw. J. K te Raalte

Zorgvergoeding
Vergoeding is mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent. Je eigen risico van 385,- heb je niet nodig aangezien de vergoeding via de alternatieve zorg verloopt. Kijk bij onderstaande link of je in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding. Een consult van een uur kost 90,
Meer informatie
Tools for life
Liefdevol jezelf aanvaarden in wie je ten diepste bent.In een diepgaand individueel jaartraject, krijg je zicht op wie je bent, hoe je geworden bent, zoals je bent en hoe je werkelijk bedoeld bent. Dit geeft je de mogelijkheid om meer te leven vanuit een gemak, zonder te strijden. Oftewel leven vanuit vrijheid.
Meer informatie
“Dit traject is voor mij van grote waarde, omdat ik oude patronen heb doorbroken en daardoor pas echt voor mezelf ben gaan zorgen. Zonder overdrijven voel ik mij nu pas echt gelukkig en vrij! Dit gun ik echt IEDEREEN” AG, 32 jaar te Zwolle.