Tools for life
Jij wilt toch ook leven vanuit gemak, vrijheid en ruimte. Door tools for life ga je zien wat de angel is van je problemen. Deze grondigheid heeft me geholpen, nadat ik zelf in een periode van chronische stress kwam. Ik voelde me emotioneel labiel en extreem kwetsbaar en wilde het liefst naar een onbewoond eiland. Op dat moment kwam ik bij “Tools for life” terecht. Daar kreeg ik de antwoorden die ik zocht. Dit gun ik jou ook van harte.
Meer informatie
“Dit traject is voor mij van grote waarde, omdat ik oude patronen heb doorbroken en daardoor pas echt voor mezelf ben gaan zorgen. Zonder overdrijven voel ik mij nu pas echt gelukkig en vrij! Dit gun ik echt IEDEREEN” AG, 32 jaar te Zwolle.
Zorgvergoeding
Voor een losse sessie bedraagt de investering 95,- euro. Vergoeding is mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent. Je eigen risico (385,-) heb je niet nodig aangezien de vergoeding via de alternatieve zorg verloopt. Kijk bij onderstaande link of je in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding.
Meer informatie
Losse sessies
Als je psychische en/of lichamelijke klachten ervaart, ga je ontdekken wat de kern is van je klachten en hoe je het om kunt draaien. Hoeveel sessies er nodig zijn, bepalen we in overleg.
Maatwerk is mogelijk. Uiteraard kun je ook sessies gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen in wie je bent en je levensmissie.
Contact opnemen

” Nu durf ik weer alleen de straat op en de winkels in. Het gaat weer volautomatisch net als voorheen. Ik ben blij dat ik me weer vrijer voel en kan vertrouwen op mijn lichaam”.Mw. J. K te Raalte